Over Sugar-Art
Welkom bij Sugar-Art, opgericht door de gepassioneerde patissier Martin Bos. Ons doel is om de ambachtelijke suikerkunst in Nederland te behouden en te laten bloeien. Wat begon als een persoonlijke hobby van Martin, is uitgegroeid tot een platform waar zowel hobbyisten als professionals hun vaardigheden kunnen verbeteren. Martin heeft maar liefst 35 verschillende workshops ontwikkeld, en elk jaar komen er weer nieuwe bij.
Samen met zijn oud-student Jelle van der Waals biedt Martin workshops aan waarin technieken zoals suikertrekken, satineren en blazen centraal staan. Daarnaast verzorgt Martin bijscholingsprogramma’s voor docenten in het middelbaar beroepsonderwijs, zodat de volgende generatie vakmensen de kunst van suikerkunst leert. Of je nu een beginnende hobbyist bent of een ervaren professional, bij Sugar-Art ben je op de juiste plek om je creativiteit en technieken te ontwikkelen.
Ons team
Samen leren wij u de fijne kneepjes van suikerkunst

Martin Bos
MBO Docent Brood & Banket

Jelle van der Waals
Chef banket bakker